profite

2015-05-31
20:42:00
Tjenahejsan!

Nu när det inte är så långt kvar har alla insett att allt man vill göra måste hinnas med de närmsta veckorna och helgerna vilket har gjort att oändliga listor äntligen börjat bockas av. J'aime för det händer alltid något och det är verkligen bara att njuta! ...eller nej nu ljög jag. Med aktiviteter kommer också en del problem vilka kan stjälpa humöret på de allra flesta livsnjutare. Allting leder för det mesta tillnågot gott dock ^^
 
#1 Ro i Boulognesjön - CHECK!
(Anm. Detta otroligt problemfritt och avkopplande. Att äta lunch i en båt är något extra.)
 
#2 Cykla i Paris - CHECK!
(Anm. Inte det mest lyckade dock då cykeluthyrningsmaskinerna verkligen prövade vårt tålamod på både det ena och det andra sättet... Blodsockerfall på det så är inte humöret på topp. Som ni ser kan en glass göra underverk i såna situationer! SLUTSATS: Paris är inte en cykelstad. Linköping slår Paris med hästlängder.)
 
#3 Besöka den där ekologika veggorestaurangen som vi pratat om i evigheter - CHECK! 
(Anm. Dock åt vi inte där då de inte hade plats för oss, och dessutom var de otrevliga därinne så vi får väl se om vi går tillbaka. Tvek. Vi käkade vegetariskt ändå men på en mexikansk restaurang som serverade de godaste tillagade grönsakerna ever, så det var inget nederlag direkt. Som vanligt slutade det vid Seine tillsammans med alla andra i Paris typ. Mys.)
 
Idag samlades alla plugghästar i svenska skolans lokaler på Médéric och gjorde matte för glatta livet - mattenationella på torsdag;
 
Är jag redo? Svar: Nej.
 
Kommer jag bli redo? Svar: Går det att någonsin bli redo??
 
Har inte mycket kvar nu - sista skolveckan. Köttaaah
 
#4 Käka falafel på det enligt Erika bästa stället i Marais - CHECK! 
(Anm. Bildkred till Max -> @petroleumochkristaller. Dessutom var det både Unnis och Maxs första Maraisfalafel nånsin, incroyablement. Jag tror faktiskt att Erka har rätt när hon säger att det är det bästa stället. Ohhh hummus...)
 
Kramar på er
 

Hej!
Jag heter Emelie Swenningson och jag är en glad tjej som ska åka till Svenska skolan i Paris läsåret 14/15. På den här bloggen kommer ni kunna läsa om allt spännande och ospännande jag kommer vara med om. Kommentera om ni undrar över något och...enjoy!

RSS 2.0