om jag kunde drömma

2014-09-29
22:45:00
Imorgon ska jag gå på fotbollsmatchen mellan PSG och Barcelona. Så himla häftigt! Biljetterna kostade dock skjortan och vet inte än om det är värt det, men om man ska gå på fotboll en gång i sitt liv så ska det vara denna matchen. Zlatan, den bajsen, är dock skadad och kommer inte spela vilket gör att vi inte kommer få se kampen mellan honom och Messi som vi hoppats på. Inte okej. Svälj en Ipren, ta dig i kragen och pallra dig ut på planen lille Zlatan, tack. Aja, märker imorgon om det var värt det, man kan ju bara föreställa mig stämningen inne på arenan...
 
De kommande månaderna kommer det även vara konserter med grupper som American Authors och One Republic. Jag håller precis just nu på att svimma för att The 1975 spelar den 3 oktober. OMG *fokuserarpåattandas*. Ed Sheeran passar ju såklart på att komma till Sverige när jag är här, tack för omtanken liksom. Han kommer dock hit till Paris också men han spelar på en torsdag och jag tvivar på att jag kommer få dispens på "vara hemma före klockan 10 på vardagar"-regeln ännu en kväll. -.-
 
Satt och drömde när jag var på toa förut. Man tänker sjukt bra när man går på toa just sayin. Men i alla fall så kom jag på värsta planerna för att kunna gå på Ed Sheeran trots hindren. De ser ut såhär:
 
Plan A: Jag frågar familjen om jag får gå. De ringer läraren som kommer säga nej. End of that plan...
 
Plan B: Jag frågar om jag får gå och får deras tillåtelse om jag lovar att vara hemma innan klockan 10. Jag säger att jag ska gå därifrån i tid, vilket aldrig kommer hända. Jag stannar alltså kvar hela konserten...mwahahaha.
 
Plan C (den bästa selon moi): Jag går på konserten utan att någon vet. Jag kanske säger att jag ska ut och köpa baguetter eller något men så smiter jag iväg till arenan istället. #badass
 
Jag menar, om lärarna skulle få reda på det är det värsta som kan hända att de kastar ut mig från skolan och att jag måste avsluta mina studier på Svenska Skolan i Paris. Störst loss för dem säger jag. Jag bor nämligen kvar i min värdfamilj eller hittar en ny och börjar i en fransk skola. Jag går klart skolåret i Paris, lär mig ännu mer franska och är fri som en fågel. Sedan kan jag skriva ett meddelande till Ed Sheeran och berätta om mina uppoffringar för honom. Då kommer han bli så rörd och vilja träffa mig, tjolaho!
 
Riktigt stolt över mig själv och mina geniala planer. Ni måste hålla med om att det var fett smart..?? Tackar och bockar.
 
 

The 1975 säger jag bara. Helt klart något att kolla upp lite närmre... Ska nog gå på toa igen så kommer jag nog på lite finurliga planer där med ska ni se.
 
 
Puss och bamsekramar!

Hej!
Jag heter Emelie Swenningson och jag är en glad tjej som ska åka till Svenska skolan i Paris läsåret 14/15. På den här bloggen kommer ni kunna läsa om allt spännande och ospännande jag kommer vara med om. Kommentera om ni undrar över något och...enjoy!

RSS 2.0